Iščete partnerja? Ti nasveti vam bodo pomagali najti dolgo trajajočo ljubezen in zgraditi smiselen odnos.

 

Ovire pri iskanju ljubezni

Ali ste samski in iščete ljubezen? Ali težko spoznate pravo osebo? Ko imate težavo najti pravo ljubezen je zelo enostavno da izgubite  upanje in zapadete v negativne mite o zmenkih in zvezi.

Samsko življenje nudi veliko prednosti, kot so ukvarjanje s svojimi hobiji in zanimanji, kako uživati v lastni družbi, in uživati v miru. Vendar če ste pripravljeni deliti življenje z nekom in želite zgraditi dolg in kvaliteten odnos, je lahko samsko življenje neugodno.

Za veliko od nas, nas naša čustvena prtljaga ovira pri iskanju pravega partnerja. Morda ste odrasli v družini kjer ni bilo modela zdravih medsebojnih odnosov in tako dvomite, da taki odnosi sploh obstajajo.. Ali pa je vaša zgodovina zmenkov sestavljena iz kratkih odnosov, in imate problem kako vzpostaviti dolgoročno trajajočo zvezo. Lahko da vas privlači napačen tip ljudi, ali pa ponavljate iste napake vedno znova, zaradi nerazrešenih konfliktov iz preteklosti. Ali pa se ne gibljete v pravem okolju, kjer bi lahko spoznali pravo osebo, ali pa se ne počutite dovolj samozavestni.

Ne glede kaj je razlog pa lahko te ovire premagate. Četudi ste pogoreli v prejšnjih situacijah, vam ti nasveti lahko pomagajo vas postaviti na pravo pot, da spoznate zdravo, ljubeče in dolgo trajajoče razmerje.

 

 

Kaj je zdravo razmerje?

Zdravo razmerje je ko dve osebi razvijejo povezavo ki temelji na:

  • Medsebojno spoštovanje
  • Zaupanje
  • Podpora
  • Poštenost/enakost
  • Ločeni osebnosti
  • Dobri komunikaciji
  • Igrivosti

 

 

Napačne predstave o zmenkih in odnosih

Prvi korak pri iskanju ljubezni je da razčistite nakatere mite oziroma napačne predstave o partnerskih odnosih in ljubezni

 

Miti o zmenkih in iskanju ljubezni

 

Se nadaljuje ……